Friss hozzászólások

 
Kígyó az óvodában
griffin, 2006, október 8 - 21:40

Hétfőre még rosszabb lett az állapotom ezért elmentünk a dokihoz. Aki azt mondta, hogy megint összeszedtem egy gyomorfertőzést ezért kaptam egy szurit. Kedden a kontrollon már látta rajtam, hogy jobban voltam, de a biztonság kedvéért még mondta, hogy szerdán is menjünk vissza.

Szerdán reggel Sylverrel immár egy új helyen játszottunk. Ami részben köszönhető a múlt hét pénteki eseményeknek illetve annak is, hogy igaz hogy Ő idősebb tőlem de ugyanakkor kelekótyább is. Ami abban mutatkozik meg, hogyha feltűnik a környéken egy kutya mint pl. az a bizonyos pitbull is akkor a gazdájával nem törődve odarohan illetve ugrabugrálva fogadja a kisebb kutyákat. A gazdája meg fél attól, hogy esetleg megsérti őket (vagy a kiskutya harapja meg őt), így az utóbbi időkben ilyenkor pórázra került feltéve ha meg nem lógott előle és úgy próbáltunk meg játszani. Apának szerencsére támadt egy ötlete, hogy a közelben van egy majdnem teljesen zárt futtató, ahol tudnánk játszani. Így most már ott is játszadozunk. Odafelé ugrándozva bohóckodva megyünk visszafelé pedig már-már öreges tempóban sétálunk, s mivel szerdán harmat is volt úgy néztünk ki mintha sárban dagonyáztunk volna.

Szerdán a doki azt mondta, hogy most már jól vagyok ezért most már nem kell diétázni. Ahogy hazaértünk apa egyből akart is adni nekem a tápból, de ahogy kinyitotta a tároló edényt, hatalmasat mérgelődött. Hallottam ahogy mondta anyának: ”Hogy az a.....” Apa ugyanis kukacot illetve molylepkét talált a tápban. És ekkor vált neki teljessé a kép. Nemrég kaptam újfajta Proplan tápot és ahogy elkezdtem enni a székletem hígabb lett a megszokottnál. Azt hitte, hogy biztos az átállás miatt van. Majd mikor a vacsikat is alig-alig két részletben ettem meg azt hitte inkább a csirkenyakat akartam, de most már rájött, hogy én már akkor éreztem, hogy a táp az nem kóser. Szerencsére a régebbi tápból volt még egy kicsi, így elkezdem azt enni amíg ki nem találják, hogy ezek után mit is egyek.

Csütörtökön este elmentünk a Besszi mamáékhoz ahol is feltettek az asztalra és elkezdték megtrimmelni a bundámat. Néhány helyen nagyon érzékeny voltam, így le kellett hogy fektessenek és meg is kellett fogniuk mert mondtam, hogy nem akarom, nem engedem. Igaz a végén én is örültem az eredménynek. Pénteken már újult erővel estem neki Sylvernek. Meg is lepődött, hogy milyen erős lettem hirtelen. Egyfolytában a földbe döngöltem.

Szombaton délelőtt ismét elmentünk az óvodaba ahol hatalmas játék vége felé behozták az agilitys kígyót illetve csak magát a pallót, hogy azokkal is ismerkedjünk. A kígyótól sokan megijedtek csak páran voltunk akik át mertek menni rajta. Én amikor belebújtam egyből éreztem, hogy jó dolog, ezért szinte megállás nélkül rohantam benne oda vissza. Még akkor is amikor volt benne valaki. A végén anyáéknak szinte úgy kellett félre húzniuk, hogy más is kipróbálhassa. Vasárnap pedig a szabad rohangálás, játszadozás után két csapatot alkottunk és volt egy kis ügyességi vetélkedő. Letettek a földre keresztbe egy kis pallót amin át kellett rohannunk illetve egy kapun is átrohanni, majd a végén a letett tárgyat felvenni és anyával (majd apával is) visszarohanni a kiindulási pontra s átadni a következőnek. Mivel nagyon ügyes voltam ezért az ovi után bementünk a Fressnapfba ahol kaptam egy hatalmas alvó párnát amin hatalmasakat lehet majd szunyálni.

» griffin naplója | A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges

Archívum böngésző

« október 2017  
H K Sz Cs P Sz V
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Belépés

Keresés

Online felhasználók

Jelenleg 0 felhasználó és 1 vendég van a webhelyen.

Új felhasználók

  • tamasbege
  • kozmizsuzsi
  • dorottya
  • tóthjenő
  • ozsvaldl

Véletlenszerű képek

 

| Copyright © 2006 www.airedaleterrier.hu - Minden jog fenntartva | Kapcsolatfelvétel |