Friss hozzászólások

 
Vannak fura fazonok
griffin, 2006, október 1 - 21:40

Hétfőn és kedden hatalmas játékot csaptunk Sylver barátommal. Szerdán délután úgy volt, hogy találkozunk Kyrával, mi el is mentünk a megbeszélt helyre de neki sajnos közbejött valami. Szerencsére azért a dombnál lévő többi kutyus barátságos volt, s így hatalmasat játszottunk. Csütörtökön viszont összejött Kyrával a találkozó. Hatalmasat játszottunk először a dombnál aztán meg a lakótelepek között levő réten. Magunk köré gyűjtöttünk szinte minden arra császkáló kutyust. Ezután együttes erővel körbekergettünk mindenkit. Volt egy kis tacskó akinek azt a látszatot keltettük, hogy ő kerget minket. A nap veszteségeként pedig a bohóckodás közben kiesett egy fogam.

Pénteken reggel viszont egy bosszantó esemény történt. Nevezetesen ahogy lent játszottam Sylverrel egyszer csak odajött egy beagle is, azt is elengedték és így már hárman játszottunk amikor a messzeségben feltűnt egy pitbull. Mi a Sylvert követve elkezdtünk rohanni feléje. Apáék hiába szóltak mi csak nem álltunk meg. A Sylver mamája kiabált, hogy a pitbullt fogják kézbe. Fel is kapták, de ahogy odaértünk szegény beaglebe belerúgtak. A papája meg is kérdezte, hogy ez miért történt. Erre a azt a választ kapta azért mert Ő nem csípi a beaglet, meg különben is jobb ez mintha a pitbull szétszedi. Amúgy meg ne engedje el a kutyáját, hanem tegye pórázra. Aztán arrébb ment, letette a pitbullt és elindult. Mondanom se kell, hogy a pitbullon még csak nyakörv se volt. Ekkor jött egy idősebb bácsi a vizslájával arra is ráförmedt.

Szombaton elmentünk Újpalotára ahol sétáltunk egy kicsit az ottani kiserdőben illetve rohangálhattam a Szilas-patak mentén a mezőn. Vasárnap délelőtt újra elmentünk az óvodába ahol már vártak a játszópajtások. Jó nagyot játszottunk. Nyugodtan lehet nyúzni a másikat, s nem kellett félni az esetleges következményektől mert az óvónénik illetve apa megvédett volna ha valaki félreért. Behoztak az oviba egy-két akadályt is amin a nagyok szoktak sportolni. Állitólag azért, hogy szokjuk őket illetve, hogy ne féljünk tőlük. Hát nem tudom szerintem egyáltalán nem voltak félelmetesek. Az ovi végére még Sir Mexx is odajött, aki egy nagyon szép 4 éves airedale. Délután azonban elkezdett fájni és menni is a pocim. Ez a hét sajnos nem a legjobban fejeződött be.

» griffin naplója | A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges

Archívum böngésző

« október 2017  
H K Sz Cs P Sz V
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Belépés

Keresés

Online felhasználók

Jelenleg 0 felhasználó és 1 vendég van a webhelyen.

Új felhasználók

  • tamasbege
  • kozmizsuzsi
  • dorottya
  • tóthjenő
  • ozsvaldl

Véletlenszerű képek

 

| Copyright © 2006 www.airedaleterrier.hu - Minden jog fenntartva | Kapcsolatfelvétel |