Friss hozzászólások

 
griffin naplója
griffin, 2006, október 8 - 21:40

Hétfőre még rosszabb lett az állapotom ezért elmentünk a dokihoz. Aki azt mondta, hogy megint összeszedtem egy gyomorfertőzést ezért kaptam egy szurit. Kedden a kontrollon már látta rajtam, hogy jobban voltam, de a biztonság kedvéért még mondta, hogy szerdán is menjünk vissza.

Szerdán reggel Sylverrel immár egy új helyen játszottunk. Ami részben köszönhető a múlt hét pénteki eseményeknek illetve annak is, hogy igaz hogy Ő idősebb tőlem de ugyanakkor kelekótyább is. Ami abban mutatkozik meg, hogyha feltűnik a környéken egy kutya mint pl. az a bizonyos pitbull is akkor a gazdájával nem törődve odarohan illetve ugrabugrálva fogadja a kisebb kutyákat. A gazdája meg fél attól, hogy esetleg megsérti őket (vagy a kiskutya harapja meg őt), így az utóbbi időkben ilyenkor pórázra került feltéve ha meg nem lógott előle és úgy próbáltunk meg játszani. Apának szerencsére támadt egy ötlete, hogy a közelben van egy majdnem teljesen zárt futtató, ahol tudnánk játszani. Így most már ott is játszadozunk. Odafelé ugrándozva bohóckodva megyünk visszafelé pedig már-már öreges tempóban sétálunk, s mivel szerdán harmat is volt úgy néztünk ki mintha sárban dagonyáztunk volna.

» tovább | 15 hozzószólás
griffin, 2006, október 1 - 21:40

Hétfőn és kedden hatalmas játékot csaptunk Sylver barátommal. Szerdán délután úgy volt, hogy találkozunk Kyrával, mi el is mentünk a megbeszélt helyre de neki sajnos közbejött valami. Szerencsére azért a dombnál lévő többi kutyus barátságos volt, s így hatalmasat játszottunk. Csütörtökön viszont összejött Kyrával a találkozó. Hatalmasat játszottunk először a dombnál aztán meg a lakótelepek között levő réten. Magunk köré gyűjtöttünk szinte minden arra császkáló kutyust. Ezután együttes erővel körbekergettünk mindenkit. Volt egy kis tacskó akinek azt a látszatot keltettük, hogy ő kerget minket. A nap veszteségeként pedig a bohóckodás közben kiesett egy fogam.

» tovább | 11 hozzószólás
griffin, 2006, szeptember 25 - 18:50

Hétfőn szinte semmi nem történt az-az, reggel apa elbúcsúzott tőlem, hogy két napig nem lesz aztán este mégis csak találkoztunk. Illetve még annyi, történt, hogy este az eső miatt csak jó későn tudtunk lemenni játszani.

A keddi nap ugyanúgy indult mint a többi szokásos hétköznap, de este apa valamiért nem jött haza. Mikor hallottam, hogy a lift megáll az emeletünkön, többször is odarohantam az ajtóhoz hátha ő jött meg, de sajnos nem. Aztán anya mondta, hogy apa elment szüretelni és csak szerda este jön haza, így megnyugodtam, hogy nem esett semmi baja és nem is azért ment el, mert rosszul viselkedtem. Jól telt az este anyával, voltunk sétálni, ahogy szoktunk, lefekvéskor pedig odakucorodtam az ágy végéhez és ott őriztem anya álmát, hogy ne féljen apa nélkül. Aztán mikor már hallottam, hogy anya elaludt, kimentem a helyemre, mert én már nagy fiú vagyok és egyedül alszom.

» tovább
griffin, 2006, szeptember 18 - 08:38

Hétfőn olyan jól esett hogy egész nap háborítatlanul pihenhettem és álmomban újra átélhettem és nyugodtan feldolgozhattam a hétvégi élményeket. Este megtudtam, hogy Kyra kötőhártyagyulladást kapott és így ugrott a másnapi randink, emiatt nagyon elszomorodtam mert készültem az újbóli találkozásra.

Kedden estefelé anyáékkal elmentünk ahhoz a dombhoz játszani ahol Kyraval is játszottam. Nagyokat futkároztam aztán ahogy besötétedett apáék elkezdtek velem bújócskázni. Ahogy játszottam anyával, egyszer csak azt vettem észre, hogy apa eltűnt. Anya meg mondogatni kezdte, hogy keresd meg hol van apa. Elkezdtem fülelni és egyszer csak hallom, apa füttyét. El is kezdtem rohanni a hang irányába s amikor megláttam apát, hogy egy fa mögé bújt el örömömben elkezdtem ugrándozni. Ekkor meg anya tűnt el, de szerencsére Ő is hívogatott. Nemsokára meg is lett, felment a dombtetőre. Mikor odaértem hozzá egyformán örültünk a másiknak. Így játszadoztunk egy darabig amíg kellően el nem fáradtunk mindannyian aztán elindultunk hazafelé.

» tovább
griffin, 2006, szeptember 10 - 22:20

Hétfőn reggel anyával maradtunk kettesben, s mikor lementünk sétálni úgy eleredt az eső, hogy nekem nem volt kedvem elvégezni a dolgomat. Apa sietett is délután nagyon haza, én meg nagyon vártam rá, mert alig hogy belépett az ajtón én már vettem is a pórázt és odarohantam az ajtó elé ezzel is jelezve, hogy siessünk le mert már nem bírom sokáig bent tartani. Rohantunk is le, hát én még ennyire nem örültem meg a zöld gyepnek mint ahogy akkor örültem neki. A következő két napban nem történt semmi említésre méltó. Csütörtökön este aztán autóba ültünk, anya hátra ült mellém és egész úton azt hajtogatta, hogy most elmegyünk Besszihez és Mancsihoz, s egy pár napra ott fogunk hagyni mert ahova most megyünk oda nem vihetünk magunkkal. Azt is mondta, hogy nagyon fogok nekik hiányozni és hogy sietve fognak majd értem jönni. Először nem igazán értettem, hogy mit is jelent mindez, de aztán amikor megérkeztünk Bessziékhez és egy kis idő múlva anyáék elindultak az autóval és én nem szállhattam be hozzájuk na akkor megértettem. A szemem előtt elfátyolosodott minden de nem csak nekem anyáéknak is. Első éjszaka először nem tudtam aludni, mert nem tudtam, hogy most mi lesz, de megnyugtattak, hogy minden rendben lesz és majd jönnek értem anyáék. A hétvége gyorsan eltelt hatalmasakat játszottam. Hétfőn szinte alig múlt el dél amikor is anyáék egyszer csak megjelentek. Boldogan rohantam hozzájuk és büszkén mutattam meg nekik a rövid sérómat. Úgy megöleltek mintha ezer éve nem láttuk volna egymást. Anya azt mondta, hogy ezzel az új designnal már igazi nagyfiú lettem. Igaz azt is megvallotta, hogy neki a selymes bundám azért az jobban tetszett..

» tovább
Tartalom átvétel

Archívum böngésző

« november 2017  
H K Sz Cs P Sz V
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

Belépés

Keresés

Online felhasználók

Jelenleg 0 felhasználó és 0 vendég van a webhelyen.

Új felhasználók

  • tamasbege
  • kozmizsuzsi
  • dorottya
  • tóthjenő
  • ozsvaldl

Véletlenszerű képek

 

| Copyright © 2006 www.airedaleterrier.hu - Minden jog fenntartva | Kapcsolatfelvétel |